Pozdrav, tko smo mi

Stručnjaci za zaštitu bilja

Tvrtka FITO-EKO d.o.o. osnovana je 2018. godine sa sjedištem u Lučkom (Zagreb).
Osnovna djelatnost tvrtke je konzalting pri izboru i primjeni proizvoda pogodnih za ekološku proizvodnju. Naši iskusni i kvalificirani stručnjaci s dugogodišnjim iskustvom rada u poljoprivredi, nude kompletnu savjetodavnu, tehničku, i svaku drugu podršku kako našim proizvođačima tako i našim međunarodnim partnerima.
Naši projekti vezani su za različite vrste poljoprivredne proizvodnje, od voćarstva, vinogradarstva i vinarstva, preko povrćarstva do ratarstva s glavnim naglaskom na ekološkoj proizvodnji.
Vođeni novim trendovima i saznanjima u razvoju poljoprivredne proizvodnje na globalnom svjetskom nivou, svoje smo aktivnosti usmjerili na direktni kontakt s proizvođačima u ekološkoj proizvodnji, obilazak njihovih imanja, ponudu i dostavu visoko kvalitetnih proizvoda, davanje stručnih savjeta i preporuka za njihovu primjenu, pravovremeno informiranje o novitetima na tržištu, stalne kontrole proizvodnje, jednom riječju - pružanje kompletne usluge svima koji ekološkim pristupom žele proizvoditi hranu za sebe i druge.
U tu svrhu, tvrtka Fito-Eko d.o.o. osigurala je dostupnost jedinstvenih proizvoda na svjetskom tržištu. Svaki od proizvoda koji imamo u svojoj ponudi pogodan je za primjenu u ekološkoj proizvodnji i shodno tome certificiran u skladu s Uredbom (EZ) 834/2007.

Nesporno je da ekološka proizvodnja zahtijeva puno rada i truda budući da smisao ekološke poljoprivrede nije u negiranju pozitivnih dostignuća konvencionalne poljoprivrede, već od proizvođača zahtijeva promjenu stila života i načina proizvodnje, te pronalaženje ekološki prihvatljivijih rješenja. Tim tvrtke FITO-EKO d.o.o. svojim iskustvom i znanjem pružiti će Vam u tome svesrdnu pomoć!

http://www.fito-eko.hr/wp-content/uploads/2019/06/SLIKA-ZA-IZJAVE-1800x567.png
Bugarova 16, 10250 Lučko, Hrvatska
Pon-Pet: 8:00-16:00

Naše novosti

Pretplatite se za newsletter.